• XI INTERFORUMS ANTIGUA CORONA ARAGÓN València, 13 de mayo de 2017

    

    

   XI INTERFORUMS ANTIGUA CORONA ARAGÓN

   València, 13 de mayo de 2017

   La trobada s'ha realitzat en el magnífic marc del saló d'actes del Museu d'art de València. Magnífic escenari envoltats d'obres mestres del gòtic i de la renaixença. El primer lloc, el president del FEAE-CV, en Sr. Toni Piera, ens ha donat la benvinguda, ens ha explicat l'organització de la jornada, la justificació del tema d'avui "La Organización Escolar del Plurilingüismo", tema de debat i d'actualitat en el sistema educatiu valencià.

   ACTIVITATS QUE ES VAN REALITZAR:

    

   "La organización escolar del plurilingüismo”

   FEAE de Aragón, FEAC de Catalunya,
   FEAE-Comunidad Valenciana y FEAE de las Islas Baleares

   Assitència 40 persones

    

   CONFERÈNCIA Inagural. El Sr. Rubén Trenzano Juan , Director General de Política Lingüística y Gestión del Multilingüismo, de la Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte de La Comunidad Valenciana. Ponencia “Nou decret de plurilingüisme a la Comunitat Valenciana

   Ens ha explicat la gestació i publicació del Nou Decret de plurilingüisme a la Comunitat Valenciana, (Decret 9/2017, de 27 de gener, del Consell, pel qual s'estableix el model lingüístic educatiu valencià i se'n regula l'aplicació als ensenyaments no universitaris de la Comunitat Valenciana DOGV núm. 7973, de 06.02.2017). Us adjunto un resum de la seva intervenció, que he trobat especialment interessant.

   © 2012 FEAEC - Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educaciò a Catalunya feaec@feaec.org

   feaec al facebook feaec a twitter feaec a flickr