La comunicació amb la comunitat educativa en temps de pandèmia

Des de l’inici de la pandèmia els centres educatius, i els seus responsables al capdavant, han hagut de comunicar-se de forma continuada amb la comunitat educativa per informar, fer saber i fer participar a tothom en moments de molta incertesa i dificultat. Sens dubte no han estat processos comunicatius senzills. I de ben segur que tots hem après la importància de comunicar bé, de transmetre seguretat i tranquil·litat, alhora que evidencia, veritat i confiança

De tot això, i més, volem debatre i reflexionar en aquesta sessió del seminari. Al llarg d’aquests mesos tothom ha après molt i tothom és conscient que aquests aprenentatges son un important actiu per a la transformació futura i la millora continuada dels centres educatius.

El proper dimarts 25 de maig a les 18:30h (CET), us proposem que participeu en una sessió de debat i reflexió sobre la comunicació amb la comunitat educativa en temps de pandèmia, amb professorat, membres d’equips directius i famílies de diferents centres educatius del país, Mònica SansAnna Ramis i Enric Masdeu, amb Xavi Coral com a moderador expert. Volem debatre i reflexionar sobre el paper que la comunicació juga en moments de complexitat com els que estem vivint; sobre com podem transmetre confiança i veracitat en les nostres comunicacions; sobre el què hem après i sobre el què de bo i no tant bo podem extreure de l’experiència per a tenir en compte per al futur. 

Vine i participa. Us hi esperem!  INSCRIPCIONS