El dimecres 28 d’abril se celebrarà de forma virtual una nova sessió emmarcada en el cicle de debats i reflexions sobre el lideratge educatiu.

En aquesta ocasió, el tema central serà la transformació digital en l’educació. Amb el títol “L’ús de la tecnologia com a suport en els processos educatius en temps de pandèmia“, s’analitzarà com mestres, famílies i alumnes han hagut d’incorporar noves modalitats d’aprenentatge en utilitzar la tecnologia durant la pandèmia. Una situació que ha posat de manifest la importància de l’ús educatiu de la tecnologia, així com la necessitat de formació en aquest sentit. A més, s’ha evidenciat el problema de la bretxa digital, com a resultat de tenir accés o no a aquestes tecnologies.

Aquestes i altres qüestions es debatran en la sessió, que comptarà amb la participació dels membres d’equips directius de centres educatius Susanna Soler, Ana Padilla i Toni Solano, i amb Albert Sangrà com a moderador expert. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar mitjançant l’enllaç que hi ha sota aquestes línies.

Feu la inscripció >>>AQUÍ <<<