UN NOU CURS!

Un nou curs ha començat i des de la Junta del FEAEC us desitgem a totes les persones que us dediqueu a millorar l’educació del nostre país, un curs ple d’encerts i d’energia per dur a terme noves il·lusions i poder superar tots aquells reptes que us proposeu.

La nostra associació vol ser al vostre servei. No dubteu en comunicar amb nosaltres si considereu que us podem ser útils. Ara i sempre.

La Junta del FEAEC

Jornada- Clau per al lideratge d’equips en temps d’incertesa

La MEX (Mataró Educa en Xarxa) ens convida a participar en aquesta jornada que es farà el 31 de maig de 2021 – 17:30

INSCRIPCIONS

PROGRAMA

17:30 – 17:35 Presentació de la temática: CLAUS DE LA INCERTESA Sr. Albert Barnils (Director del CRP)
17:35 – 17:40 Presentació de la Jornada – Discurs de benvinguda – Il·lustríssim Sr. David Bote

PÍNDOLES TEÒRIQUES
17:40 – 18:20 EDUCACIÓ I EMPRESA, QUÈ HI HA DE CERT? Diàleg entre el món de l’empresa i el món educatiu. Sr. Pere Merino, Sra. Elena Romero i Sra. Teresa Comas
18:20 – 18:40 PRINCIPIS EN LA PRESA DE DECISIONS – Lideratge distribuït, transformació i millora educativa. Sra. M. Dolors Coromina
18:40 – 19:00 EL LIDERATGE EN JOC Principis i creences per impulsar equips des del jo i la visió
introspectiva. Sra. Carina Torres
19:00 – 19:10 Pausa
TALLERS PRÀCTICS (A escollir) (Dinamització a càrrec Equip L3 MEX)
19:10 – 19:50
1. PODEM ASSEGURAR RESULTATS EN TEMPS D’INCERTESA?
2. COM PODEM ACTUAR QUAN LA INCERTESA CAPGIRA LA PLANIFICACIÓ
3. COM PODEM RECONÈIXER LES SITUACIONS DE PRESSIÓ I COM PODEM RECONDUIR-LES

TANCAMENT
19:50 – 20:00 DISCURS DE TANCAMENT – Sr. Pere Masó (Director SSTT)
20:00 – 20:30 METACOGNICIÓ I AVALUACIÓ FINAL

WEBINAR IBEROAMERICÀ

La presidència del FEAE, ens fa arribar aquesta invitació per participar en aquesta webinar internacional amb col·legues de Brasil i Portugal el dia 27 de maig a les 17:00 h. (hora espanyola).

La professora invitada és l‘Esther Álvarez que representa un grup important de països iberoamericans “Educando para la vida” i els panelistes seran:

Esther Alvarez, Instituto Universitario Internacional de Toluca, IUIT, (EPV-México)
Francisco Luna profesor secundaria Euskadi (FEAE-España)
Cláudia Neves profesora Universidade Aberta (FPAE-Portugal)
Coral Regi, professora y Directora de l’Escola Virolai de Barcelona (FEAE-España)
Moderadora: Azucena Gonzalo, Inspectora de Educación, vicepresidenta FEAE-España

Per participar-hi només cal entrar a l’enllaç següent a l’hora indicada: https://us02web.zoom.us/j/85889300600

FEAEC & UOC Darrer debat!

La comunicació amb la comunitat educativa en temps de pandèmia

Des de l’inici de la pandèmia els centres educatius, i els seus responsables al capdavant, han hagut de comunicar-se de forma continuada amb la comunitat educativa per informar, fer saber i fer participar a tothom en moments de molta incertesa i dificultat. Sens dubte no han estat processos comunicatius senzills. I de ben segur que tots hem après la importància de comunicar bé, de transmetre seguretat i tranquil·litat, alhora que evidencia, veritat i confiança

De tot això, i més, volem debatre i reflexionar en aquesta sessió del seminari. Al llarg d’aquests mesos tothom ha après molt i tothom és conscient que aquests aprenentatges son un important actiu per a la transformació futura i la millora continuada dels centres educatius.

El proper dimarts 25 de maig a les 18:30h (CET), us proposem que participeu en una sessió de debat i reflexió sobre la comunicació amb la comunitat educativa en temps de pandèmia, amb professorat, membres d’equips directius i famílies de diferents centres educatius del país, Mònica SansAnna Ramis i Enric Masdeu, amb Xavi Coral com a moderador expert. Volem debatre i reflexionar sobre el paper que la comunicació juga en moments de complexitat com els que estem vivint; sobre com podem transmetre confiança i veracitat en les nostres comunicacions; sobre el què hem après i sobre el què de bo i no tant bo podem extreure de l’experiència per a tenir en compte per al futur. 

Vine i participa. Us hi esperem!  INSCRIPCIONS

FEAEC & UOC – 28/04 Nou debat

El dimecres 28 d’abril se celebrarà de forma virtual una nova sessió emmarcada en el cicle de debats i reflexions sobre el lideratge educatiu.

En aquesta ocasió, el tema central serà la transformació digital en l’educació. Amb el títol “L’ús de la tecnologia com a suport en els processos educatius en temps de pandèmia“, s’analitzarà com mestres, famílies i alumnes han hagut d’incorporar noves modalitats d’aprenentatge en utilitzar la tecnologia durant la pandèmia. Una situació que ha posat de manifest la importància de l’ús educatiu de la tecnologia, així com la necessitat de formació en aquest sentit. A més, s’ha evidenciat el problema de la bretxa digital, com a resultat de tenir accés o no a aquestes tecnologies.

Aquestes i altres qüestions es debatran en la sessió, que comptarà amb la participació dels membres d’equips directius de centres educatius Susanna Soler, Ana Padilla i Toni Solano, i amb Albert Sangrà com a moderador expert. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar mitjançant l’enllaç que hi ha sota aquestes línies.

Feu la inscripció >>>AQUÍ <<<