La Universitat Oberta de Catalunya (UOC), conjuntament amb el Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació de Catalunya (FEAEC) i en el marc del Postgrau de la UOC en Lideratge i Direcció de Centres Educatius organitza el webinar Formar líders en educació: transformar els centres educatius que pretén reflexionar sobre el paper de la formació de líders en educació i la seva contribució en el procés de transformació dels centres educatius.

En aquest sentit, Laura Alegre, Subdirectora General de la Funció Directiva i Lideratge Pedagògic del Departament d’Educació i Sonia Blasco del Departament d’Educació, posaran llum a les tendències de la formació de líders en el sistema educatiu. Al mateix temps, David Boada, Sílvia Margalef i Eva Rigau, graduats del Postgrau de Lideratge i Direcció de Centres Educatius i directors/es de centres educatius, debatran al voltant de com duen a terme el seu projecte de direcció, quin impacte té en el context del centre i com aprofiten i apliquen els aprenentatges i eines que van desenvolupar en la formació del postgrau. Conjuntament, es reflexionarà al voltant dels elements que configuren les bones pràctiques per a promoure la transformació dels centres. La professora del postgrau Sandra Gallardo moderarà la sessió.

La jornada se centrarà en:

  • Valorar els resultats de la formació en lideratge educatiu a través de la implementació dels projectes de direcció en els centres educatius.
  • Conèixer les tendències actuals en formació de líders en el sector educatiu.
  • Difondre experiències d’èxit i bones pràctiques d’implementació de transformacions en centres educatius.

Vine i participa. T’hi esperem! 

*L’adreça per poder seguir el seminari es publicarà aquí el dia abans de l’activitat.