Benvolgudes sòcies i socis, 

un cop iniciat l’any us enviem la convocatòria a l’Assemblea General Anual del FEAEC.

La junta hem decidit realitzar l’assemblea general anual en format mixte, és a dir, que les persones que ho desitgeu hi podreu participar presencialment i les que no us sigui possible el desplaçament s’habilitarà la connexió a través d’una plataforma telemàtica de forma personalitzada. 

Dia – Dimarts 20 de febrer de 2024

Hora – 18:00h. en primera convocatòria

        – 18:15 en segona convocatòria. 

Lloc – Col·legi de Llicenciats de Catalunya . Rambla de Catalunya, 8, Eixample, 08007 Barcelona

Enllaç telemàtic – S’enviarà el mateix dia de l’assemblea. 

Per nosaltres és molt important la vostra assistència i si és presencial molt millor per poder escoltar la vostra opinió i sentir i agrair el vostre suport incondicional a la nostra junta. 

Per tal de preveure’n l’assistència us preguem que empleneu el següent formulari. 

En el cas que no pugueu assistir, per la raó que sigui, us adjuntem la butlleta per delegar el vostre vot en un altre soci o sòcia. Cal que emplenar-la, fer-ne un pdf i signar-la digitalment per fer-la arribar a aquest mateix correu i còpia a la persona en qui delegueu el vot. 

Aprofitem l’avinentesa de l’assemblea per si creieu que la nostra associació pot interessar a alguna persona del vostre entorn la convideu a enviar-nos la butlleta adjunta abans de l’assemblea i, si pot ser, que s’hi incorpori com a soci o sòcia enguany. 

El 2024 FEAEC ha de créixer i sumar més veus! Fem-ho possible entre totes i tots. 

Atentament, 

La Junta del FEAEC